Om Kenneth Nielsen

Nielsen har i sitt virke utviklet et unikt Threat Management Programme®, for monitorering og management av trusler mot offentlige personer, politiske partier/organisasjoner, private selskaper og privatpersoner.

Nielsen regnes som en av Norges fremste spesialister på Stalking Management og anti-stalking og har utviklet en egen anti-stalking protokoll for Norske forhold. Han hentes stadig inn som fag-spesialist når media omtaler stalking saker. Nielsen er en aktiv lobbyist for en anti-stalking lov i Norge.

Han har håndtert og rådgitt i over 1 000 stalkingsaker i Norge, og har også rådgitt en rekke andre selskaper i Skandinavia innenfor fagfeltet anti-stalking og threat management.

Han har også utviklet en rekke programmer innenfor konflikthåndtering og personlig sikkerhet. Programmene nyttes av Forsvaret, en rekke statlige og kommunale institusjoner, samt av private selskaper, vaktselskaper og privatpersoner.

Siden 2004 har Nielsen vært ansvarlig for spesialsikkerhet i hhv Ronin Consulting og Security Partner. Begge selskapene har utviklet sikkerhetsfaglige trenings- og opplæringsprogrammer for private sikkerhetsselskap, Forsvaret og en lang rekke selskaper og virksomheter i privat og offentlig sektor.

 

One Comment

  1. Pingback: Lag tøffe jenter! | Lammelårtanker

Legg igjen en kommentar...